Forum dla Fanów Bakugan
Dobry Gracz
Ach tak bo można cofać tą kartą supermocy inne które użył przeciwnik, dobra wyeleminowałeś mi kartę zdmuchnięcię, teraz karta pułapka start Fortress[0] a Exedra[410].
Dobry Gracz
W tej grze blokada (ANULUJE !!!) kartę którą użył przeciwnik, a nie które użyje, nie przeczytałeś co ta karta robi w tej grze?
Dobry Gracz
No to dobra Exedra[410] atakuj Fortress[0] teraz jest 2-0 dla mnie.
Dobry Gracz
Exedra[410] start Moc Darkusa start, mi dodało 100 punktów mocy co znaczy że mam Exedra[510] , a tobie będzie odejmowało co turę 20 punków mocy, coznaczy że już masz Apolonir[390].
Dobry Gracz
Teraz mnie wkużyłeś !!!
Alpha Hydranoid[410] start
2 karty !
karta postaci start Alpha Hydranoid [820] Apolonir ma już 760 punktów mocy bo co ture traci p 20 punktów
także Alpha Hydranoid[820] Rozsadź - Apolonir[760] wygrywam ! 3-1 dla mnie
A tak w ogóle Apolonir mniał wczesniej odjęta 20 pkt i miał już 390 czyli po użyciu karty postaci mógł mieć 780 pkt mocy, a teraz ma 760 tymbardziej wygrałem.
Ostatnio edytowany przez Maciej Władca Darkusa (2010-04-14 17:58:24)
Dobry Gracz
Dobra, rozpoczynamy nową walkę, Gandlet wystrzał mocy! Elfin[400] start, i od razu karta super mocy Odin Shield w tej turze już nie możesz używać kart super mocy.
Mieliśmy dzisiaj dokończyć walkę.
Ostatnio edytowany przez Maciej Władca Darkusa (2010-04-24 16:00:11)
Dobry Gracz
Ok tutaj cię pokonam, bo nie mogłeś używać kart super mocy. Elfin[400] atakuj Fortress[350] Na przyszłość jak możesz wyrzucaj jakiejś karty super mocy. 1-0 dla mnie.